infoCONSTRUCT
Sigla TRANSFORCE SPEDITION

TRANSFORCE SPEDITION

NOI VA ADUCEM EUROPA MAI APROAPE

transport de marfa intern

Transport intern de marfuri


-camioane 20to


-camioane 7,5 to


-sprintere 1.5 to


Oferim transport in si pentru: Timisoara, Arad, Deva, Oradea, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Sibiu, Baia Mare, Satu Mare, Suceava, Iasi, Galati, Constanta si Bucuresti


TRANSFORCE SPEDITION va recomanda:

imagine
Transport de marfuri speciale
TRANSFORCE TIMISOARA, efectueaza transporturi in toate tarile din Europa. Detine un parc propriu de camioane, precum si o casa de expeditii, reusind astfel sa va raspunda oricarei solicitari de transport. Efectuam transporturi speciale cu trailere proprii, modulare extensibile pe lungime si latine de peste 40 de tone.
imagine
Transport autoclave
Asiguram transport agabaritic intern si international, precum si logistica aferenta. Raspundem cu promptitudine la toate cererile de transport, oferindu-va solutii si tarife competitive.
imagine
Transport paleti
Firma TRANSFORCE ofera servicii de transport rutier de marfuri cu camioane de diferite tonaje si tipuri de caroserii. Efectuam transporturi speciale si agabaritice cu trailere cu 4 si 5 axe si oferim masini de escorte speciale pentru transport agabaritic, omologate si acreditate de organele abilitate.
imagine
TRANSFORCE SPEDITION TIMISOARA TRANSPORT EXPRESS
TRANSFORCE SPEDITION TIMISOARA TRANSPORT EXPRESS SPRINTERE CAROSATE SI CU PRELATE TRANSPORT CAMIOANE 20T TRANSPORT CAMIONETE 7,5T TRANSPORT SPRINTERE 3,5 T
imagine
Transport marfuri generale
Firma TRANSFORCE este dotata cu un arc propriu de camioane cu sarcini utile intre 1,5 si 24 tone si pune la dispozitia dumneavoastra transporturi in toate tarile din Europa, oferind consultanta gratuita dat fiind faptul ca detine o casa proprie de expeditii.
Date de contact TRANSFORCE SPEDITION
Judet Timis
Localitate Timisoara
Adresa TIMISOARA
Telefon1 0256 212 128
Telefon2 0740 303 865; 0748 033 786; 0748 033 787;
Fax 0256 225 525
Web www.transforce.ro

Puncte de lucru TRANSFORCE SPEDITION:
Timis (Timisoara).
Detalii in pagina de contact.

Trimite mesaj catre TRANSFORCE SPEDITION

Firma TRANSFORCE SPEDITION
are 11165 afisari
© TRANSFORCE SPEDITION » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
transport de marfa intern